Andere specialisaties

Los van counselling bied ik ook aromazorg, healing touch, en diverse workshops aan.

Aromazorg

Door gebruik te maken van de speciale kwaliteiten van verschillende oliën kunnen bepaalde klachten worden aangepakt.

Het uitgangspunt van iedere olie is de basisolie, waar ik aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen toevoegingen aan kan maken met: een of meerdere andere basisoliën, essentiële oliën of een combinatie.

Om het natuurlijk genezingsproces van uw lichaam tegemoet te komen kan ik speciaal voor u een olie, zalf, of inhaler maken.

Het doel van de oliën, zalfjes en inhalers die ik maak is om uw pijn of klacht te verzachten en soms kan de pijn helemaal verdwijnen.

  • De producten zijn helemaal op natuurbasis en hebben geen hormonale werking.
  • De essentiële oliën en basisoliën zijn biologisch geteeld zonder bestrijdingsmiddelen.
  • De oliën, zalfjes en inhalers worden gemaakt in afstemming op jouw persoonlijke klachten en omstandigheden.
  • Ook kijk ik naar het eventueel medicijn gebruik en mogelijke allergieën.

Healing Touch

Healing Touch betekent letterlijk helende aanraking en vindt plaats door de handen op specifieke plekken zowel op het lichaam als daarboven te houden. Het zorgt ervoor dat de blokkades opgeheven worden en de energie weer kan stromen.

Zowel het hart als de hersenen genereren een energetisch veld in als rondom het lichaam. Zenuwen werken als biologische elektriciteitsdraden binnen het lichaam waardoor alles wordt aangestuurd bewust als onbewust.

Pijn, trauma, ziekte en vermoeidheid zetten zich vast in het energetisch veld rondom het lichaam. Het vormt een barrière rondom het lichaam waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam niet meer zijn werk kan uitvoeren.

Healing Touch geeft veel pijnverlichting en draagt bij aan een voorspoedig herstel. Het is een complementaire therapie, wat wil zeggen dat het reguliere medische therapie ondersteunt. Het wordt gebruikt in ziekenhuizen, hospices en in de thuiszorg door verpleegkundigen.

Workshop

In mijn praktijkruimte geef ik ook workshops aan mensen die geïnteresseerd zijn in wat de natuur ons te bieden heeft. Tijdens de workshop komen dan verschillende soorten theeën, kruiden aan bod die je in kan zetten als voeding of bij diverse gezondheidsklachten. Ook besteed ik aandacht aan meditatie en mindfulness-oefeningen.

De groep bestaat maximaal uit 10 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen, bij 6 personen gaat de bijeenkomst door.

Het thema zal iedere 2 maanden wijzigen en zal plaatsvinden op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur of de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. De kosten zijn €10,- per persoon.

Aanmelden of meer informatie? Neem dan even contact op via E-mail, WhatsApp of telefonisch.

Certificaten

Geur is de eerste sensatie die de mens, hoe klein ook, beleefd